Junghans Meister Kalendar

Cei aflați în căutarea unui ceas clasic, elegant și pretabil a fi purtat la un costum de haine pot găsi în Junghans Meister Kalendar unul dintre modelele cele mai tradiționale ca înfățișare, accesibile ca preț și de o calitate germană garantată.

Acesta impresionează prin designul simplificat la maximum, o temă retro cu carcasă subțire și curea din piele, iar la interior printr-un mecanism automatic J800.3. Deși unul auster, afișajul include un dublu indicator dreptunghiular pentru ziua săptămânii și luna din an, în timp ce în partea de jos se găsește un indicator pentru dată și fazele lunii.

Junghans-Meister-Kalender-027-7202-00-watch

Cadranul are culoarea albă și este acoperit cu o sticlă de plexiglass de formă bombată, tratată pe ambele fețe prin metoda SICRALAN MRL UV – o tehnică folosită și în industria auto pentru a asigura mai multă rezistență, mai bună vizibilitate și o protecție sporită împotriva razelor ultraviolete sau substanțelor chimice.

Mecanismul lui Junghans Meister Kalendar este placat cu rodiu și include un modul Incabloc de protecție împotriva șocurilor, decorațiuni cotes-de-Geneve, 25 de rubine, 11 șuruburi albastre și o rezervă de energie de 38h.

Arata mai multe