JeanRichard Aeroscope și pasiunea pentru înaltul cerului

Iată că alături de Aquascope (ceasul destinat scafandrilor) și Terrascope (ceasul destinat exploratorilor), JeanRichard a reușit să completeze trio-ul dedicat celor mai importante elemente de la suprafața Terrei cu modelul Aeroscope – ceasul piloților de avioane.

Inspirat în mod evident din tabloul de bord al avioanelor, JeanRichard Aeroscope are o carcasă din titan – material folosit de asemenea în industria aeronautică – cu o lunetă rotundă satinată și un cadran al cărui cuvânt de ordine este lizibilitatea: cifre mari, indici luminescenți, arătătoare sub formă de săgeată și un cronograf cu 3 cadrane în formă de V.

JeanRichard_Aeroscope_3

Mecanismul automatic JR66 se operează foarte ușor datorită unor butoane de control alungite, dispuse de o parte și de alta a unei coroane proeminente. Suprafețele metalice în argintiu sau negru se combină în diverse variații cu bezelul, cureaua sau carcasa pentru o gamă diversificată de modele.

Cureaua din piele Barenia cu cusături albe sau portocalii asigură și ea un efect destul de impresionant. JeanRichard Aeroscope poate fi purtat și cu o curea din cauciuc negru, alb, portocaliu sau gri și chiar cu o brățară din titan cu motive alternante.

Arata mai multe