Jaquet Droz Grande Heure Onyx

Vedem din ce în ce în mai multe ceasuri cu un singur arătător lansate în ultimul timp, semn că simplicitatea este apreciată încă de public. În acest registru, Meistersinger are o ofertă variată la prețuri accesibile, dar dacă doriți ceva dintr-o gamă superioară atunci s-ar putea să vă placă acest ceas de la Jaquet Droz.

Jaquet Droz este un nume important în industria ceasurilor de mână, cu o tradiție îndelungată marcată de un spirit inovator și folosirea de materiale rare sau prețioase. Căutând mereu perfecțiunea cu fiecare model lansat, Jaquet Droz impresionează și de această dată cu un  model elegant, luxos și exclusivist.


Grande Heure Onyx combină designul impecabil cu tehnica de ultimă oră, marcând o adevărată revoluție în lumea orologeriei. Cadranul de culoare neagră este fabricat din onix negru, cu o singură limbă arătătoare pointînd către cele 24 de ore marcate la exterior. Profunzimea inspirată de acest negru pur este cea care duce cu gândul la spațiul infinit, divizat doar de un timp ciclic, etern.

Carcasa are o dimensiune de 43mm și este fabricată din oțel inoxidabil, adăpostind un mecanism in-house denumit 24JD53, cu 28 de rubine și rezervă de energie pentru 68 de ore. Deși poate părea inutil din punct de vedere practic, datorită preciziei destul de vagi, nimeni nu poate nega aspectul extrem de elegant al acestui Grande Heure Onyx. Iar o aproximație de până la 10 minute poate fi suficientă pentru majoritatea nevoilor zilnice.

Arata mai multe