Jaermann & Stübi Sir Nick Faldo – pentru jucătorii de golf

Promotor al tinerelor talente din lumea golfului și el însuși jucător de elită,  Sir Nick Faldo a lansat împreună cu Jaermann & Stübi un model de ceas dedicat tuturor iubitorilor acestui sport exclusivist.

Principalul punct de atracție al acestuia este carcasa realizată din metalul recuperat de la crosele folosite la turneul Los Angeles Open din 1997, ultimul câștigat de  Nick Faldo în cariera sa de profesionist.

js_nick-faldo

Se remarcă de asemenea o complicație foarte utilă jucătorilor de golf – dezvoltată în exclusivitate de Jaermann & Stübi – care ține evidența loviturilor pentru o anumită gaură și apoi le adună pe parcursul întregului meci, comparând scorurile cu handicapul sportivului. Cele 3 funcții sunt controlate cu ajutorul unor butoane amplasate în partea stângă a carcasei, eliberând astfel încheietura și evitând declanșările accidentale în timpul jocului.

Jaermann & Stübi Sir Nick Faldo vine cu un sistem de absorție a șocurilor integrat și un mecanism automatic cu 42 de ore rezervă de energie. Un cristal din safir de 1,8mm curbat și altul atașat cu 8 șuruburi asigură protecție împotriva zgârieturilor și o etanșeitate ce poate rezista presiunilor de până la 10 atm.

Arata mai multe