Jaeger-LeCoultre și Aston Martin – 3 modele aniversare

În anul în care Jaeger-LeCoultre împinește 180 de ani iar Aston Martin aniversează centenarul, cele două companii legate deja de 8 ani printr-un parteneriat au lansat un set de 3 ceasuri de mână prin care își propun să demonstreze excelența fiecăruia în domeniul său: orologeria și mașinile sportive.

Primul model din această serie se numește Master Compressor Extreme W-Alarm  Aston Martin și împrumută multe din elementele văzute deja pe AMVOX7 Chronograph, lansat anul trecut. Carcasa acestuia este fabricată din titan de gradul 5 și măsoară 46,3mm diametru. Structura foarte solidă este prevăzută să reziste foarte bine la șocuri sau la adâncimi de până la 100m sub apă.

Mecanismul este un Caliber 912 cu 23 de rubine, asamblat manual în atelierele producătorului elvețian. Funcționalitatea include ore, minute, secunde, dată și timp universal afișat pe două discuri în nuanțe de roșu și alb. Cureaua este fabricată din piele de aligator și cusută cu același roșu contrastant. Master Compressor Extreme W-Alarm este realizat în 100 de exemplare, iar unul dintre proprietarii unui astfel de model este motociclistul italian Valentino Rossi.

Jaeger-LeCoultre_Master_Hometime_Aston_Martin

Master Hometime Aston Martin este orientat mai degrabă către simplitate, amintind cel mai bine de stilul casei auto engleze prin liniile sale aerodinamice. Carcasa din oțel inoxidabil măsoară 40mm și este placată cu neagru. Cadranul are o suprafață din rodiu tratat și reflexii solare de culoare gri.

Funcționalitatea lui Master Hometime Aston Martin include afișarea simultană a două zone de timp, lucru realizabil cu ajutorul unui mecanism  Calibre 975H care ilustrează perfect virtuțile celor două mărci partenere: performanță, fiabilitate și inovație.

Jaeger-LeCoultre_Master_AMVOX5_World_Chronograph_Cermet_Aston_Marti

AMVOX5 World Chronograph Cermet Limited Edition este de asemenea un ceas care impresionează prin stilul super-sportiv și componentele din cermet (un amestec de ceramică și metal), material extrem de ușor și foarte rezistent la șocuri. Mecanismul acestuia este un Calibre 752 cu 39 de rubine și 65h rezervă de energie. Realizat în ediție limitată de 500 de exmeplare, AMVOX5 World Chronograph Cermet este un model de o bogăție vizuală și funcționalitate extrem de avansate.

Arata mai multe