Invicta Russian Diver Nautilus Skeleton

La 10 ani după ce a reluat producția modelului Russian Diver, Invicta lansează o versiune specială a acestuia numită Nautilus Skeleton – ce se remarcă prin capacitatea de a rezista până la 1000m sub apă și o construcție care permite vizualizare mecanismului de pe ambele fețe.

Invicta a început recent o operațiune de trecere către un nivel calitativ superior a modelelor oferite, care au început astfel să fie alimentate și de dispozitive mecanice – pe lângă cele cu quartz. Au fost lansate prin urmare modele cu tourbillon sau arhitectură liniară, iar în cel mai recent exemplu avem un Russian Diver cu design tip skeleton.

Invicta Russian Diver Nautilus Skeleton

Acesta are o carcasă de 50mm în diametru și 18mm grosime, a cărei masivitate o ajută să reziste până la 1000m adâcime. Construcția este una specială, în care două leviere sunt atașate unui ansamblu de rotițe, oferind un sistem de blocare independent. Partea din spate este protejată de un grilaj, iar odată deschis sistemul de protecție mecanismul se poate roti pe ambele fețe cu ajutorul unei balamale.

invicta-russian-diver-nautilus-skeleton-14627-watch

Mecanismul în cauză este un ETA 6497, cu 17 rubine și un sistem manual de remontaj care oferă o rezervă de energie de 50h. În funcție de combinația de culori și metoda de prindere, Invicta Russian Diver Nautilus Skeleton vine în 5 versiuni diferite. Întâlnim așadar o carcasă în tonuri de auriu, argintiu și negru, în timp ce prinderea la mână se face cu o curea neagră sau maronie.

Arata mai multe