Hysek Verdict 46mm Double Tourbillon

Cu două tourbilloane independente cuplate printr-un mecanism diferențial, Hysek Verdict 46mm Double Tourbillon combină indicațiile medii ale acestora pentru o precizie de două ori mai mare decât cea a unui mecanism normal.

În același timp, acest ceas de mână este echipat și cu un sistem cu două microrotoare – dintre care unul poate fi văzut pe cadran în dreptul orei 10, iar celălalt este amplasat în partea din spate – rezultând mai multă capacitate de stocare a energiei (aprox 45h).

HW06

Calibrul HW06 automatic cu care este înzestrat Hysek Verdict 46mm Double Tourbillon este alcătuit din 331 de componente produse și ansamblate în întregime de specialiștii Hysek Manufacture. Alături de precizia asigurată de dublul tourbillon, acest calibru mai dispune și de un sistem convenabil de citire a datei printr-o deschizătură semicirculară din dreptul orei 1.

Notabil este și dublul sistem de decorații, în stil Rose Des Vents pe mecanism și Côtes de Genève pe cadran. Deși realizat în numai 8 exemplare, carcasa lui  Hysek Verdict 46mm Double Tourbillon are atât variante din aur roz cât și din titan.

Arata mai multe