Hublot King Power Arturo Fuente – un ceas asociat cu cele mai fine țigări din lume

Orice fumător înrăit și-ar dori probabil să încerce măcar o dată gustul țigărilor fabricate de Arturo Fuente. Orice pasionat de ceasuri și-ar dori cu siguranță să poarte la un moment dat un Hublot în ediție limitată. Dacă vă regăsiți în măcar una din aceste categorii, atunci s-ar putea să fiți foarte fericiți de apariția lui Hublot King Power Arturo Fuente.

Arturo Fuente Cigar Company produce câteva tipuri de țigări dintre cele mai rafinate, între ele Opus X având renumele de cea mai rară (și dorită) țigară din lume. Ingredientele folosite de Arturo Fuente  sunt produse pe propriile plantații din zonele tropicale ale Republicii Dominicane.

Anul acesta compania Arturo Fuente împlinește 100 de ani de existență, iar cum între managerul actual al acesteia și managerul de la Hublot există o relație stânsă de prietenie acest eveniment s-a materializat prin lansarea unui ceas în ediție limitată, derivat din colecția King Power.

Hublot King Power Arturo Fuente este disponibil în două verisuni, una din aur realizată în 100 de exemplare și una din ceramică realizată în 200 de exemplare. Modelul vine prezentat într-o cutie din lemn de abanos și carbon, purtând însemnele ambelor companii și fiind însoțit de câteva trabucuri Opus-X realizate special pentru această ocazie.

Nunața dominantă a lui Hublot King Power Arturo Fuente este maroniul, o culoare inspirată din industria tutunului și întâlnită pe majoritatea trabucurilor de calitate. Respectiva nuanță se regăsește atât pe cadran cât și pe cureaua cu textură neregulată  imitând pielea de aligator, deși există și posibilitatea optării pentru o curea neagră din cauciuc.

Capacul acestui ceas este gravat cu o imagine celor doi Carlos Fuente (tatăl și fiul), care au marcat istoria ajunsă acum la centenar a acestei companii. Prin colaborarea cu Carlos Fuente, Hublot confirmă tendința prin care fabricanții de produse de lux își asociază renumele și expertiza pentru realizarea de produse comune spre beneficiul ambelor părți dar și al clienților.

Arata mai multe