Hublot devine partener oficial pentru Juventus Torino

În anul 2006, Hublot a devenit prima marcă orologeră de lux care a început să promoveze fotbalul. De atunci au avut loc câteva colaborări remarcabile între Hublot și câteva cluburi de elită, între care Manchester United, Bayern Munchen sau Ajax Amsterdam. De asemenea Hublot a fost desemnat cronometru oficial al FIFA și UEFA la Campionatul Mondial din 2010 și la recent încheiatul Euro 2012. Din aceste parteneriate s-au născut câteva piese valoroase, inspirate din lumea fotbalului și destinate fanilor acestui sport.

La finala Supercupei Italiei din acest an, disputată la Beijing între Juventus Torino și Napoli, Hublot a anunțat încheierea unui contract de reprezentare pe 3 ani cu echipa torineză. Denumită și Bătrâna Doamnă, Juventus este cel mai vechi club de fotbal din Italia, fiind înființat în 1897. Cu excepția sezonului 2006-2007, Juventus a activat numai în Serie A câștigând cele mai multe titluri de campioană.

Pe plan extern, Juventus Torino este cotată printre cele mai bune cluburi din lume, având cei mai mulți jucători campioni mondiali de-a lungul timpului și fiind prima echipă care a câștigat toate trofeele posibile la nivel de club (Cupe Europene sau Intercontinentale).

Arata mai multe