Hautlence lansează primul lor ceas cu tourbillon

Pentru primul lor model de ceas cu tourbillon, cei de la Hautlence au împrumutat un mecanism automatic de la compania soră H. Moser & Cie, ambele făcând parte din consorțiul MELB Holding. Acest mecanism se numește HMC 802 și are o zonă de timp secundară al cărei indicator este un arătător central de dimensiuni reduse. Funcționarea lui este asigurată de 29 de rubine, iar frecvența de vibrație este una semi-rapidă de 3Hz, adică 21600 vph. Fiecare componentă a mecanismului a fost finisată și decorată manual, asigurând astfel atât originalitate cât și valoare.

hautlence tourbillon

Sub cristalul de safir frontal se găsește un cadran tridimensional, cu o bază decorată în stil Côtes de Genève în care o deschizătură din dreptul orei 6 lasă să se vadă prețiosul tourbillon. Indicii orari sunt dispuși la exterior pe o platformă în relief, având aceeași culoare aurie ca și arătătoarele. În partea de sus se observă și logo-ul Hautlence, de asemenea aurit.

Designul de avangardă se observă și pe carcasa în două nuanțe, cu diametrul de 44mm și grosimea de 12,4mm, fabricată din aut roz de 18k și titan placat PVD cu negru. Cureaua este una din piele de aligator, cu buclă din același aur roz. Rezistența la apă este garantată până la 30m adâncime.

hautlence tourbillon

Prețul de vânzare al acestui model este 88000 CHF, incluzând toate taxele.

Arata mai multe