Hautlence Avant-Garde Retrograde HLRQ Round

Apariția primului model Hautlance cu carcasă rotundă a făcut multă vâlvă în urmă cu 4 ani, această companie fiind cunoscută pentru modul neobișnuit de afișare al timpului și designul avangardist al produselor sale. Modelul respectiv se numea HLQ și păstra elementele distinctive ale mărcii cum ar fi afișajul retrograd al minutelor, mișcarea secvențială a arătătorului orar sau calendarul.

În 2013 Hautlence pregătește lansarea lui HLRQ, un ceas de mână  care reia câteva din motivele de pe HLQ și le transpune peste caracteristicile seriei Avant-Garde, care se remarcă prin stilul contemporan și liniile puternice ale designului.

hautlence-hlrq-collection-01_zps9f283a6a

Hautlence Avant-Garde Retrograde HLRQ Round este mai robust și mai impozant decât predecesoarele sale, având o carcasă de 44mm din oțel sau titan placate în unele versiuni cu negru. Cadranul din safir lasă să se vadă o parte din mecanismul din interior, generând o impresie tridimensională de adâncime.

O creație proprie a atelierelor Hautlence, HLRQ are așadar un mecanism cu remontaj manual decorat în stil Côte de Genève și care poate asigura până la 40h rezervă de energie. Cu un stil puternic individualizat, acest model rămâne o alegere demnă de luat în seamă pentru cei care vor să se desprindă oarecum de stilul tradițional și să încerce ceva mai nonconformist și cu impact vizual puternic.

Arata mai multe