Harry Winston Sublime Timepiece

Frumusețea florilor a reprezentat întotdeauna o sursă de inspirație pentru artiștii de toate felurile – pictori, sculptori, decoratori, bijutieri – care au transpus delicatețea și gingășia acestora în numeroase opere de artă. Nici artiștii orologeri nu au ratat ocazia de a încorpora florile și motivele florale în creațiile lor, în special pe cadranele ceasurilor.

Puțini însă au fost cei care s-au încumetat să dea și o dimensiune tactilă lucrărilor inspirate din lumea florilor. Între aceștia, designerii casei Harry Winston au prezentat recent Sublime Timepiece, un ceas de damă ca un buchet strălucitor de diamante.

Acest model are o carcasă din aur roz, cu o formă sofisticată ce pare abia culeasă dintr-o grădină cu pietre prețioase. Fiecare aranjament floral întâlnit pe carcasă este astfel decorat cu câte un tip diferit de diamante – tip baghetă pe tulpină, sub formă de pară pe frunze sau tip marquise pe bobocul ce pare gata să înflorească. În total peste 200 de diamante prețioase decorează și umplu de lumină fața lui Harry Winston Sublime Timepiece.

Harry Winston Sublime Timepiece

Cadranul are un aspect sidefat, iar arătătoarele argintii sunt puse în mișcare de un mecanism cu quartz. Cureaua din satin negru este echipată cu o cataramă decorată cu alte 29 de diamante briliant. De notat că toate componentele au fost asamblate manual de artițtii mărcii, asigurând fluiditate, grație și un aspect etern feminin acestui ceas.

Arata mai multe