Hamilton Jazzmaster Viewmatic Skeleton

Se întâmplă mai rar să vedem un ceas cu cadran skeletonizat care să aibă versiune atât masculină cât și de damă, de aceea ne face plăcere să vă prezentăm acest Hamilton Jazzmaster Viewmatic Skeleton.

Purtând la interior mecanismul automatic Caliber H-20-S, modelul de față combină în același timp orologeria tradițională cu arta skeletonizării și tehnologia modernă, cum ar fi gravura cu laser. Se obeservă așadar rotorul cu finisaj mat și prezența literei H pe diferitele componente, cu eșapamentul, balansierul și bariletul chiar în centrul cadranului. Prin intermediul capacului dorsal transparent se poate observa de asemenea și cealaltă față a mecanismului.

Hamilton_Mens_Skeleton_560

Hamilton Jazzmaster Viewmatic Skeleton are în versiunea masculină o carcasă din oțel cu dimensiunea de 40mm, iar din cadran nu au fost păstrate decât câteva frânturi atent rotunjite, de culoare gri-antracit. Pe margine se pot vedea în jurul unor deschizături marcajele pentru secunde, cu textul Hamilton Viewmatic repetat de 3 ori la interior. Pentru prinderea la mână este disponibilă atât o curea neagră din piele cât și o brățară metalică cu 5 rânduri de zale.

Hamilton_Ladies_Skeleton-White_560

În versiunea feminină, Hamilton Jazzmaster Viewmatic Skeleton are carcasa ceva mai mică, de 36mm. Cadranul are o culoare albă iridescentă și poartă o vizibilă inspirație florală, cu indicii orari sub formă de picături de rouă și cei secundari apărând ca mici orificii rotunde spre exterior. Cureaua din piele albă este căptușită cu un strat de culoare purpurie, în acord cu roșul venind de la rubinele mecanismului, vizibile prin cadranul seletonizat.

Fiecare model are un preț de aproximativ 880 euro.

Arata mai multe