GLASHÜTTE ORIGINAL PanoMaticLunar

Glashütte Original a dezvăluit recent trei noi adiții la seria PanoMaticLunar, avînd ca principală caracteristică o carcasă sensibil mai mare decît modelele precedente. Cadranele prentu afișarea orei/minutelor și cel mai mic al secundelor sunt aliniate pe o axă asimetrică, deplasată spre stânga, pentru a face mai mult loc în dreapta ferestrelor pentru afișarea datei (jos) și fazelor lunii (sus). Dispunerea cadranelor a fost făcută în acord cu secțiunea de aur, o proporție legendară folosită de mii de ani în diverse opere de artă.

Cel mai interesant dintre noile modele este cel în aur roz, cu cadranul său argintiu deschis, arătătoare și indici aurii. Fazele lunii sunt reprezentate într-o manieră captivantă de o semilună și stele aurii pe fond albastru închis.

Celelalte două versiuni au carcasă argintie din oțel inoxidabil, satinată și lucioasă. Prima dintre acestea vine cu un cadran cu fond argintiu, indici orari din rodiu și arătătoare din oțel albastru. Aceste elemente sunt completate de cîmpul pentru dată și fazele lunii afișate pe un cer albastru cu stele argintii. A doua versiune dispune de un afișaj suprapus pe un cadran gri intens, cu indici argintii și arătătoare albe. Data este afișată sub forma unor cifre albe pe fond gri, iar fazele lunii sunt afișate cu argintiu închis pe fond alb.

Energia lui PanoMaticLunar este asigurată de calibrul 90-02, un mecanism cu remontaj automatic alcătuit din 47 de rubine și cu rezervă de 42 ore. Capacul dorsal din cristal de safir transparent permite o vedere asupra componentelor interioare.

Arata mai multe