Girard-Perregaux Chrono Hawk Ceramic

Un model care și-a dezvoltat o identitate distinctă și totuși fidelă valorilor tradiționale ale mărcii Girard-Perregaux, Chrono Hawk a fost prezentat la Baselworld 2013 într-o carcasă din ceramică neagră, alcătuită dintr-un ansamblu bine închegat de elemente în cadrul căruia însă fiecare își păstrează o personalitate proprie, accentuând în acest fel arhitectura echilibrată a întregului ceas.

Girard-Perregaux Chrono Hawk Ceramic se remarcă așadar prin stilul sportiv și contemporan, vizibil la nivelul carcasei solide de 44mm diametru și 15,85mm grosime. Fiabilitatea și finisajele atent lucrate sunt două carcateristici care dovedesc nivelul superior de implicare pe care designerii și inginerii de la Girard-Perregaux l-au depus în fabricarea cestui model.

Girard-Perregaux Chrono Hawk Ceramic

Cele două cadrane ale cronografului sunt amplasate în părțile laterale, cu o deschizătură pentru afișarea datei în partea de jos și logoul mărcii în partea de sus echilibrând un design bine proporționat.

Vizbil prin intermediului capacului dorsal transparent fixat în 6  șuruburi, mecanismul automatic GP03300-0073 este construit în jurul a 61 de rubine și are o rezervă de energie de minim 46h.

Girard-Perregaux Chrono Hawk Ceramic

Pentru prinderea la mână este disponibilă o curea neagră din cauciuc, foarte confortabilă chiar și în cele mai intense momente de efort.

Arata mai multe