Girard-Perregaux Cat’s Eye Jewellery Tourbillon with Gold Bridge

O carcasă strălucitoare, un mecanism de excepție. Acesta este Girard-Perregaux Cat’s Eye Joaillerie Tourbillon Sous Pont d’Or, locul unde haute joaillerie și haute horlogerie se întâlnesc și conviețuiesc împreună.

Cu o carcasă din aur decorată cu peste 100 de diamante – printr-o tehnică numită snow, care presupune alinierea perfectă a acestora, fără să lase spații libere și urmând formele curbe ale modelului –  Cat’s Eye Joaillerie Tourbillon impresionează încă de le prima vedere. Decorarea cu diamante se face manual și durează aproximativ 3 săptămâni pentru fiecare exemplar.

1217

Cadranul este fabricat din sidef și are în partea de jos un tourbillon cu punte din aur, acționat de un mecanism GP09700. Acest calibru este alcătuit din 177 de componente, decorate și amplasate manual. Capacul din spate este fabricat di aur alb și poate fi îmbogățit printr-o gravură personalizabilă.

Prinderea la mână se face cu o curea din piele de crocodil, cu cataramă acoperită de asemenea în totalitate cu diamante. Girard-Perregaux Cat’s Eye Joaillerie Tourbillon Sous Pont d’Or face parte dintr-o colecțe de ceasuri de damă lansată în 2004, câștigătoare a numeroase premii pentru eleganță și măiestrie artistică.

40632

schreyer_1300842

schreyer_1300871

Arata mai multe