Girard-Perregaux 1966 Lady

Ce este mai important la un ceas de damă? Aspectul estetic, rafinat până la cel mai mic detaliu? Sau tehnologia folosită, pentru că vorbim totuși despre un domeniu de top al mecanicii fine aplicate? Girard-Perregaux 1966 Lady păstrează un echilibru perfect între cele două componente, demonstrând că tehnologia de top poate fi aranjată astfel încât să reprezinte în același timp o încântare pentru minte și ochi.

Într-o carcasă din aur roz sau alb, mărginită de un șirag de 80 diamante, Girard-Perregaux 1966 Lady afișază o combinație de suprafețe mate și lucioase, cu cadranul gravat în stil guilloche luminat de două cifre romane aurii și alte 10 briliante.

005730-002.772

Mecanismul automatic din interior (Caliber GP03200) este vizibil printr-un capac transparent și include un rortor din aur gravat cu logoul Girard-Perregaux. Aceași atenți la detalii se regăsește și în decorarea componentelor în stil Côtes de Genève, o muncă extrem de meticuloasă realizată manual.

La un preț de aproximativ 14000 de euro, Girard-Perregaux 1966 Lady este un ceas pentru femeile sofisticate care știu că seducția se bazează pe detalii iar detaliile pe multă muncă și pricepere.

Arata mai multe