Frédérique Constant Slimline Classic Automatic

Alcătuită din două modele diferențiata prin culoarea argintie sau aurie a carcasei, linia Slimline Classic Automatic de la Frédérique Constant îmbină eleganța, confortul și un preț excelent pentru o colecție de lux.

Numit FC-306MC4S35, modelul placat cu auriu are o carcasă de 39mm și o grosime de 7,7mm, dar în ciuda delicateții sale poate rezista până la 30m sub apă. Mecanismul automatic din interior poartă indicativul FC-306 și dispune de 25 jewels, o rezervă de energie de 42h și o frecvență de lucru clasică de 28800 vibrații/oră. Detaliile interioare ale acestui model pot fi admirate prin intermediul capacului transparent.

Frédérique Constant Slimline Classic Automatic

Cadranul este decorat în centru cu un motiv guilloche, iar afișajul include indocatoarele pentru ore și minute, cu un câmp pentru dată în dreptul orei 6. Indicii orari sunt desemnați prin cifre romane, în cel mai pur stil clasic. Cureaua are culoare maronie și este fabricată din piele de vițel.

Cel de-al doilea se numește FC-306MC4S36 și are o carcasă din oțel lustruită manual, iar față de modelul auriu are o curea de culoare neagră.

Prețul modelelor Frédérique Constant Slimline Classic Automatic este de 1750 CHF, respectiv 1550 CHF.

Arata mai multe