Ernest Borel Retro Collection 1

Ernest Borel este o marcă elvețiană mai discretă, cu o gamă de modele interesante și foarte avantajoase ca preț. De exemplu modelul Retro Collection 1 este un regulator dotat cu o carcasă de 42mm placată ionic cu aur roz și având la interior un calibru automatic Dubois Dépraz 14070, la un preț mai mic de 3000 de euro.

Regulatorul este un model de ceas în care fiecare dintre cele 3 arătătoare (orar, minutar, secundar) sunt independente și beneficiază de propria scală de marcaje. În acest caz, arătătoarele au o culoare albastră și o formă de săgeată stilizată, mișcându-se peste un cadran de culoare albă. În partea dreaptă a afișajului se găsește și un câmp pentru dată.

Rezistența la apă a lui Ernest Borel Retro Collection 1 este de 50 m, deși testarea limitelor în acest sens nu este recomandată, având în vedere că vorbim despre un model elegant, dotat cu o curea din piele, pretabil unei ținute elegante. Mecanismul cu o rezervă de energie de 42h funcționează cu 31 de rubine și poate fi admirat prin intermediul capacului transparent.

Arata mai multe