Epos 3420 Limited Edition COSC

Una dintre mărcile elvețiene care oferă ceasuri mecanice la prețuri rezonabile, Epos a pregătit ca principală noutate pentru 2013 un model în ediție limitată (100 de exemplare pentru varianta din oțel și 200 de exemplare pentru varianta placată PVD cu negru), având la interior un mecanism automatic certificat de COSC pentru precizia la nivel de cronometru.

Epos 3420 Limited Edition COSC măsoară 40mm în diametru, asigurând suficient spațiu de desfășurare celor 3 arătătoare alungite și prin urmare o vizibilitate optimă. Cadranul are în centru un motiv guilloche, iar pe margine indicii orari au culoarea aurie și sunt desemnați prin cifre arabe. Afișajul include și un indicator pentru dată, situat în dreptul orei 3.

Epos 3420 Limited Edition COSC negru

Mecanismul din interior este unul bazat pe ETA 2892, același ebauche fiind folosit de Breitling pentru propriul Caliber 41 sau de Longines pentru Caliber L619.2. Este vorba deci de un mecanism fiabil, precis și care poate furniza aproximativ 42h rezervă de energie. Grosimea sa este de asemenea una destul de de redusă, întreg modeul măsurând numai 7.7mm înălțime.

Compact, confortabil, simplu, Epos 3420 Limited Edition COSC este cu siguranță un ceas pentru ocazii speciale și o de purtat alături de o ținută elegantă. Geamul protector este unul din safir, iar capacul din spate este lăsat transparent pentru a se putea vedea mecanismul. Pentru prinderea la mână este prevăzută o curea neagră din piele cu cataramă sau o brățară metalică.

Epos 3420 Limited Edition COSC brățară

Prețul unui model este de aproximativ 1600 euro.

Arata mai multe