Edox WRC Chronorally Automatic Chronograph

Edox este o companie cu aproape 130 de ani de activitate în industria orologeră, iar recent este cunoscută ca sponsor al competițiilor Class-1 Grand Prix sau World Rally Championship. Dedicat așadar Campionatului Mondial de Raliuri, Edox WRC Chronorally Automatic este un ceas nou care se deosebește de celelate modele din aceași serie prin culoarea neagră folosită intensiv și funcția de cronograf.

Carcasa de 42mm este din oțel inoxidabil placat PVD cu negru, iar cadranul din fibră de carbon are indici argintii și marcaje gri ușor contrastante. La exterior se găsește și un marcaj pentru tahimetru, care alături de cronograf și data cu ziua săptămânii asigură o funcționalitate extinsă. Pentru a oferi o eleganță sportită, Edox a dotat acest ceas cu o curea din cauciuc cu logoul WRC, care îl face potrivit nu numai la volan dar și la o petrecere.

Principala caracteristică a noului model este însă mecanismul automatic de calibru Valjoux, vizibil prin capacul dorsal transparent. Rezistent 100m sub apă, Edox WRC Chronorally este cu siguranță o țintă preferată de iubitorii de mașini de viteză, care nu doresc să renunțe nici la aspectul elegant.

Arata mai multe