Dior La Mini D Haute Joaillerie

Victoire de Castellane, creatoarea bijuteriilor casei de modă Dior, este cunoscută pentru abilitatea sa de a impresiona chiar și pe cei mai conservatori critici prin folosirea de culori stridente, volume generoase și forme extravagante. Pentru acest sezon, regina bijuteriilor Dior a prezentat un ceas de mână unic prin aspectul luxos și eleganță:  La Mini D Haute Joaillerie.

Este vorba despre un ceas în versiune haute joaillerie însumând 9,81 ct și alcătuit din nu mai puțin de 1063 de diamante, o adevărată comoară în plină strălucire. Acest Dior Mini D propune un aspect vintage și atemporal, având o brățară articulată care îi perimte adaptarea la orice dimensiune a încheieturii.

la__mini_d__de_dior_en_version_haute_joaillerie__494031757_north_545x

Diamantele de diferite dimensiuni împodobesc toate părțile vizibile ale ceasului: carcasă, lunetă, cadran, coroană, sau brățară. Afișarea orei și minutului se face prin două indicatoare discrete în stil Dauphine, fabricate din din aur alb satinat.

Dior La Mini D Haute Joaillerie are dimensiunea carcasei de numai 21mm și poate rezista până la 30m sub apă, însă e foarte puțin probabil să vedem pe cineva sărind în apă cu această bijuterie la mână.

Arata mai multe