Dior Chiffre Rouge A02 Chronograph

Încă de la apariția sa în 2004, Chiffre Rouge a devenit conceptul care să încorporeze întreaga filosofie a unui ceas bărbătesc în viziunea celor de la Dior. Astfel, stilul masculin este definit prin câteva motive recurente: negrul (pe cadran, carcasă sau cureaua din cauciuc/NATO), roșul (pe coroană, capac, arătătoare, indici sau afișajul pentru dată), o formă asimetrică a carcasei (cu centrul de greutate orientat spre partea dreaptă, unde se află butoanele de control) sau chiar forma brățării (la unele modele).

dior-chiffre-rouge-a2-chronograph-2up

În 2013, modelul ales pentru a continua tradiția seriei Chiffre Rouge este un cronograf din seria A02, realizat în ediție limitată de 100 de exemplare. Carcasa acestuia măsoară 38mm și are un capac din safir transparent pe care este grava numărul de serie, lăsând să se vadă o parte din mecanismul ETA 2894 din interior.

Cadranul este punctat prin marcaje de culoare protocalie sau gri închis, cu arătătoarele subțiri distingându-se în mare parte datorită suprefeței argintii. Pentru prinderea la mână sunt disponibile atât o curea dublă din piele cât și o brățară metalică.

dior-chiffre-rouge-a2-chronograph-bracelet-sangle-noir-2

Arata mai multe