DeWitt – ceasul împăraților moderni

For the new emperors” nu este doar un slogan care să sublinieze caracterul ultra-luxos al unei case orologere, ci evidența însăși a ascendenței nobile a lui Jérôme de Witt (fondatorul mărcii), în a cărui linie genealogică se regăsesc personalități ca Împăratul Napoleon I, Regele Jerome al Westphaliei și Regele Leopold II al Belgiei.

Un al doilea element de branding folosit de marca DeWitt se intitulează “Revolutionary by Tradition” și concentrează întreaga filosofie a acesteia, centrată în jurul unor valori ca pasiune, creativitate, integritate și excelență în domeniu. Modelele DeWitt trebuie să întruchipeze un spirit nobil și autentic, care să combine tradiția clasică și tehnologia modernă.

New-AC_Duo_Ambiance

Apărută de numai 10 ani, marca DeWitt este recunoscută deja prin câteva serii de succes ca Twenty-8-Eight, Academia sau Golden Afternoon. Realizat special pentru această ocazie, modelul New Academia Steel se prezintă cu un design avangardist, sporty-chic, țintind către publicul tânăr, dinamic și pasionat de orologeria de calitate.

AC-Mirabilis_ambiance1

La rândul său modelul Academia Mirabilis este fabricat din aur alb, aur roz sau titan, cu 24 de coloane imperiale sculptate pe bezel sau partea laterală a carcasei. Un cadran semi-deschis lasă să se vadă o parte a mecanismului, totul fiind realizat într-o estetică avangardistă.

T8-Tourbillon_ambiance

Echipat cu mecanismul DW8028 incluzând primul turbillon din istoria mărcii, DeWitt Twenty-8-Eight Tourbillon aduce o combinație de materiale nobile și stil inovativ, cu o carcasă din aur placată cu titan sau bronz. Cadranul are un design despărțit în două sectoare, cel superior impunându-se printr-un stil Art Deco cu accente futuriste, iar cel inferior afișând un cadru elegant pentru tourbillon-ul din inima acestuia.

Arata mai multe