De ce se poartă ceasurile din silicon

Ceasurile din silicon reprezintă cel mai recent trend în industria modei, numeroase personalități și celebrități de la Hollywood fiind surpinse purtînd astfel de accesorii. Ceea ce face ceasurile din silicon extrem de populare sunt câteva din caracteristicile lor cum ar fi rezistența la căldură, lejeritatea în purtare sau materialul anti-alergic. Într-adevăr, aceste ceasuri sunt potrivite atât pentru copii cât și pentru femei sau bărbați, în special pentru persoanele cu stil de viață activ și/sau sportiv.

Faptul că sunt făcute din material anti-alergic face din ceasurile cu brățară din silicon alegerea ideală pentru persoanele cu probleme de alergie a pielii sau intoleranță la materiale cum ar fi metalul, plasticul sau unele tipuri de cauciuc.

Când este purtat ca accesoriu, este important să se țină cont de culoarea și designul unui astfel de ceas. Spre deosebire de ceasurile din metal sau cu curea din piele, ceasurile din silicon pot veni într-o gamă largă de culori și modele, ceea ce le face mai ușor de potrivit cu dispoziția sau stilul preferat al fiecăruia. Cel mai important lucru este însă faptul că se pot customiza ușor, în funcție de ocazie putîndu-se schimba ușor cureaua cu una în alt stil sau culoare mai adecvată. Așadar indiferent că vă aflați la o petrecere, la birou sau în aer liber veți putea asorta imediat ceasul la orice ținută. Nici nu trebuie să așteptați o ocazie deosebită pentru a purta un ceas din silicon, asigurați-vă doar că îl aveți la mână și veți face o impresie solidă, elegantă și apreciată.

Siliconul este un material unic foarte flexibil, rezistent la apă, confortabil și ușor care poate fi purtat timp îndelungat și în orice condiții fără a cauza neplăceri îndeosebi la nivelul pielii. Iar persoanele cu convingeri ecologiste pot fi foarte mulțumite pentru că siliconul este un material prietenos cu mediul. Prin urmare, nu numai aspectul și moda de moment îi atrage pe mulți spre ceasurile din silicon, dar și grija pentru mediul înconjurător și propria sănătate. Da, ceasurile din silicon sunt de obicei purtătoare de ioni negativi, ceea ce mărește energia corpului și stimulează circulația, reducând stresul și oboseala. De accea ele sunt foarte indicate pentru practicanții de diverse sporturi.

Arata mai multe