De Bethune DB28 Skybridge – poarta către infinit

Ca o fereastră nocturnă deschisă către infinit, De Bethune DB28 Skybridge afișează o serie de efecte strălucitoare, dispuse pe un cadran de un albastru intens care a devenit un simbol al mărcii prezent pe aproape toate produsele acesteia lansate în cei 11 ani de activitate.

de-bethune-db28-skybridge-2

Partea centrală a acestui ceas este decorația tip Skybridge de pe cadran, o piesă sub formă de săgeată care domină designul neconvențional al lui De Bethune DB28.  Restul cadranului dezvăluie un cer de un albastru infinit, fabricat din titan și având o formă concavă decorată cu numeroase motive din aur sau diamante reprezentând stelele nopții. Două arătătoare sub formă de săgeată plutesc deasupra acestui peisaj pointând spre exterior către o scală a minutelor .

Un afișaj sferic pentru fazele lunii este dispus în partea de jos, în timp ce în partea de sus designul este echilibrat de prezența coroanei de remontare. După cum ați ghicit probabil, mecanismul este unul mecanic manual Calibre DB2105 cu 27 de rubine și o rezervă de energie de 6 zile.

de-bethune-db28-skybridge-1
Completat de o serie de marcaje orare ce semană cu niște sfere suspendate, De Bethune DB28 Skybridge oferă acea senzație infinită de pace și apartenență la un Univers perfect.

Arata mai multe