Davosa Ternos Professional Diver

Ternos Professional Diver nu aduce nimic spectaculos din punct de vedere al designului, însă rezistența de până la 500m sub apă îl face cu siguranță un ceas demn de luat în seamă pentru iubitorii scufundărilor sub apă.

Davosa a conceput noul lor model diver într-o carcasă din oțel cu diametrul de 42mm și grosimea de 15,5mm, având un bezel rotativ unidirecțional din ceramică de culoare neagră sau albastră. Fiind un ceas destinat scufundărilor la adâncime, Ternos Professional Diver este echipat cu o valvă cu heliu pentru reglarea presiunii interne, iar coroana destul de proeminentă este zimțată pentru o aderență maximă.

Davosa-Ternos-Professional-Diver-Front

Cadranul afișează niște indici orari luminescenți desemnați prin puncte circulare solide, care se găsesc în aceași formă și pe indicatoare – evident pentru o vizibilitate maximă pe întuneric. În dreptul orei 3 se găsește afișajul pentru dată.

Protejat de un cristal din safir, Davosa Ternos Professional Diver are la interior un mecanism ETA 2824-2, folosit pe scară largă de multe mărci din industria orologeră pentru fiabilitatea, precizia și prețul destul de convenabil.

Brățara este una metalică cu 3 rânduri de zale și se prinde cu o cataramă tip fluture, având sistem suplimentar de siguranță.

Arata mai multe