Davosa Salome Limited Edition

Unul dintre ceasurile de damă recent lansate de compania elvețiană Davosa are un design skeletonizat și poartă numele uneia dintre cele mai frumoase și seducătoare femei din istorie: Salome.

Pentru un ceas de mână, un design skeletonizat nu înseamnă nicidecum ceva horror, ci este modalitatea prin care componentele interne ale mecanismului sunt lăsate la vedere eliminînd cadranul și celelalte elemenete neesențiale. În plus, pentru a da mai multă personalitate ceasului designerii decorează manual mecanismul cu diverse motive și materiale, îmbunătățindu-i semnificativ aspectul. Decorațiunile pot acoperi una sau ambele fețe ale ceasului, întrucât de multe ori și capacul dorsal este lăsat transparent. Pentru fanii orologeriei de clasă și ai mecanicii fine, un ceas skeleton decorat este o fascinantă operă de artă.

Davosa Salome Limited Edition omagiază mitul Salomeei și frumusețea feminină în general prin prezentarea unui mecanism superb decorat cu rotoare aurite, șuruburi albastre și rubine roșii. Carcasa are un diametru de 43mm, o dimensiune destul de mare pentru un ceas de damă dar care permite o panoramă mai detaliată a mecanismului. Trebuie menționat că acest mecanism este un calibru 9211 cu remontare manuală și 36h rezervă de energie.

Prinderea la mână se face cu o curea din piele cu model sub formă de solzi de pește, realizată în versiuni de culoare roșie, gri sau bej. Davosa Salome Limited Edition este disponibil în numai 333 de exeplare și costă aproximativ 600 de euro.

Arata mai multe