Davosa Military Automatic

Ceasurile vintage ale piloților de avioane continuă să reprezinte o sursă de inspirație pentru multe modele actuale, iar Davosa Military Automatic este un bun exemplu în acest sens. Cu un design clasic și un preț de aproximativ 600 de euro, acesta reprezintă o achiziție foarte bună pentru cei implicați în diverse activități pe uscat, apă sau în aer.

Protejat de o carcasă de 40mm din oțel inoxidabil satinat și mulțumită unui capac dorsal înfiletabil și unei coroane cu garnitură dublă, Davosa Military Automatic poate rezista până la adâncimi de 200m sub apă. În partea din față, cadranul este acoperit de un cristal de safir convex care contribuie și el la aspectul vintage al acestui ceas.

DAVOSA Military Automatic 2

Amintind de tabloul de bord din cockpitul avioanelor militare, designul lui Davosa Military Automatic se remarcă prin arătătoarele stilizate, indicii orari lizibili și afișajul triplu pentru dată asemănător unui indicator de altitudine. Cadranul este disponibil atât în variantă de culoare verde cât și albastră.

Pentru prinderea la mână, Davosa Military Automatic vine atât cu o curea textilă NATO cât și cu o curea din piele rezistentă la apă, care se pot schimba ușor între ele în funcție de situație. Iubitorii orologeriei vor aprecia și mecanismul automatic ETA 2824-2, o certitudine în ce privește precizia și fiabilitatea.

Arata mai multe