Davosa Ladies Colour Delight

Cu noile modele din seria Ladies Colour Delight, compania elvețiană Davosa aduce mai multă culoare în colecția sa de ceasuri de damă. Iar dacă roșul aprins, galbenul, rozul sau albastrul nu vi se par destul de puternice pentru a produce o impresie, există și o variantă placată cu 74 de diamante pentru un surplus de strălucire.

Ceasurile Davosa Ladies Colour Delight au în comun cadranul din sidef (perlă), un material natural extras din cochilia unor scoici și prelucrat astfel încât să pară o adevărată operă de artă. Prin șlefuirea atentă a sidefului apare fenomenul de iridescență sau reflexie a luminii în diferite direcții și culori în funcție de unghiul de incidență.

Un alt material natural de calitate folosit de Davosa pentru seria Ladies Colour Delight este pielea de reptilă atent selecționată din care este fabricată cureaua acestor ceasuri, care asigură un sentiment foarte confortabil la purtare. Nu în ultimul rând trebuie remarcat mecanismul automatic ETA 2824-2 decorat în stil Geneva și vizibil prin capacul dorsal.

Prețul unui Davosa Ladies Colour Delight este de 550 de euro în varianta cu carcasă simplă și 1500 de euro în versiunea decorată cu diamante.

Arata mai multe