Couture Précieuse – cea mai mare colecție de bijuterii Piaget

Pentru ediția de toamnă a Bienalei Anticarilor de la Paris, Piaget a pregătit colecția Couture Précieuse – un omagiu adus feminității alcătuit din 12 ceasuri de lux și 59 de bijuterii, cea mai mare și mai ambițioasă colecție Piaget de până acum.

Această colecție explorează ideea seducției feminine, folosind o paletă limitată de culori alcătuită din diamante albe, rubelite roșii sau spineli negri, toate încrustate peste o masă de aur alb. Fiecare piesă din colecția Couture Précieuse folosește curbe senzuale, inspirate de liniile corpului feminin.

Dintre cele 12 ceasuri ale acestei colecții, câteva atrag atenția în mod deosebit.
În seria Couture Précieuse Radiant Laces Inspirations, un ceas cu numărul de referință G0A38205 afișează o siluetă delicată, alcătuită dintr-o carcasă ovală din aur alb de 18k și o curea neagră din satin. Ornat cu diamante sub formă de briliante sau baghetă, acest ceas reprezintă o expresie esențială a rafinamentului haute couture.

Și mai luxos este ceasul cu nr de referință G0A38200, montat pe o brățară care învăluie delicat încheietura și strălucește la lumina diamantelor de multiple forme și dimensiuni.

G0A38211 este un alt ceas de mână sub formă de brățară, de data aceasta una sub formă de meșă lucrată manual care depune mărturie despre măiestria bijutierilor de la Piaget.

Inspirat de nasturii uniformelor militare din epoca Empire, G0A38195 are o carcasă perfect intergată peste brățara în stil arabesque, fascinînd prin stilul, agilitatea și rafinamentul liniilor sale.

Arata mai multe