Concord C2 Teknologic – inspirat de muzica techno underground

Ce pot avea în comun un ceas de mână și muzica tehno? Nu prea multe, însă cei de la Concord au găsit suficient material – lasere verzi, un cadran cu platane și un secundar periferic pe post de cronometru bpm  – pentru a concepe modelul C2 Teknologic, inspirat de muzica electronică underground.

Concord C2 Teknologic vine deci cu o carcasă din oțel inoxidabil placată PVD într-o culoare gri, măsurând 43mm diametru și furnizând o etanșeitate de până la 100m sub apă. Cadranul are un fundal argintat, mărginit de câteva dungi de culoare verde electric și zone cu superluminova, care pe întuneric acționează în contrast una cu alta.

Concord C2 Teknologic

Afișajul acestui ceas amintește de un pupitru de mixaj, cu cele 3 cadrane secundare ale cronografului jucând rolul de platane, în special cel din dreptul orei 3 având o evidentă asemănare cu un disc din vinil. Arătătoarele au un stil dauphine, cu o scobitură asimetrică în zona centrală și o suprafață tratată cu rodiu/superluminova.

Mecanismul lui Concord C2 Teknologic este unul de tip automatic, bazat pe ETA 2894-2, cu 42h rezervă de energie. Atașarea la mână se face cu o brățară metalică sau o curea din piele gri, cu textură de aligator și cusături de culoare verde.

Arata mai multe