Chopard La Strada – în spiritul lui Fellini

Stilul lui Fellini – regizor de film italian devenit celebru datorită peliculei La Strada – a marcat istoria cinematografiei începând cu anii 1950 prin compoziția sa dramatică, bazată pe poezie, fantezie, iubire și frumusețe eternă, regăsite într-o lume aflată în degradare.

Un simbol al neo-realismului italian, La Strada este un film în care atmosfera romantică și lirismul străbat o lume tumultoasă, cu actrița Giulietta Masina luminând ecranul prin carisma și eleganța ei.

chopard-strada-419398-5001

Magia luminii sublimată în alb și negru se regăsește din plin în toată colecția de bijuterii și ceasuri de la Chopard, o companie parteneră a Festivalului de la Cannes, bună cunoscătoare a cinematografiei și a curentelor artistice asociate cu aceasta.

Ceasrile de mână din colecția Chopard La Strada evocă din plin simetria din scenariul filmului dar și străzile pavate din centrul Romei, în special San Pietrini. Strălucind cu aceași grație ca și scenele din film, acestea omagiază eternul feminin prin formele rotunde și priza perfectă pe încheietură.

chopard-strada-419394-1207

Disponibil în diverse versiuni – în aur alb, roz sau galben, neted sau pavat cu diamante, Chopard La Strada are la interior un mecanism simplu cu quartz și un afișaj minimal în care orele principale sunt desemnate prin cifre romane.

Din aceași colecție mai fac parte câteva seturi de pandantive, inele sau cercei.

Arata mai multe