Certina DS Dream Quartz

După felul în care a fost conceput, Certina DS Dream poate fi accesoriul de damă ideal: elegant, clasic și la un preț rezonabil (între 525 CHF și 1395 CHF), acesta reprezintă o opțiune serioasă pentru femeile din clasa medie.

Beneficiind de sistemul certificat de siguranță DS (Double Security), Certina DS Dream măsoară 30,5mm în diametru și rezistă până la 100m sub apă. Cadranul are în centru un disc din sidef mărginit de un inel pe care sunt dispuse marcajele orare, realizate cu cifre arabe (pentru orele 12, 3 și 9) sau 8 diamante așezate pe un suport din nichel.

În ce mai luxoasă variantă a sa, Certina DS Dream are bezelul încrustat cu 90 de diamante Wesselton ce cântăresc 0.257 ct. Celelalte variante au carcasa argintie în combinație sau nu cu unele suprafețe aurii.

Mecanismul din interior este un ETA F06.11, un calibru cu quartz de calitate elvețiană. Prinderea la mână se poate face atât cu o brățară metalică alcătuită din 3 rânduri de zale, cât și cu o curea din piele asortată la culoarea cadranului.

Arata mai multe