Certina DS-1 Automatic Day-Date

Prin modelul Day-Date, Certina introduce o iterație suplimentară în colecția DS-1 Automatic, bazată pe conceptul Double-Security apărut acum aproape 50 de ani și care rămâne și astăzi de actualitate.

Designul lui DS-1 Day-Date nu diferă prea mult de noul Certina DS-1 Automatic, singurul element suplimentar fiind fereastra pentru afișarea datei mutată în partea de jos și introducerea în partea de sus a unui afișaj pentru ziua săptămânii, desemnată prin denumirea completă (în engleză).

Carcasa are aceeași dimensiune de 39mm, este protejată de un cristal de safir tratat anti-reflex și rezistă până la 100m sub apă. La interior, Certina DS-1 Automatic Day-Date este echipat cu un mecanism ETA 2834-2, protejat prin sistemul DS împotriva șocurilor sau particulelor de praf.

Modelul DS-1 Automatic Day-Date este oferit în două versiuni, prima dintre ele (ref. C006.430.11.051.00) având o brățară din oțel și cadran negru mat iar a doua (ref. C006.430.16.081.00) venind cu o curea din piele maro și cadran de culoarea antracitului cu reflexii radiale.

Arata mai multe