Century Prime Time

Prime Time este un model care a contribuit decisiv la istoria celor de la Century ca producători de ceasuri de mână, iar la aniverasarea a 25 de ani acesta apare cu o nouă înfățișare, aducând o infuzie de aur roz peste un cristal Century.

Cele 12 fețe ale carcasei lui Century Prime Time sunt în totalitate tăiate și șlefuite manual, un lucru deosebit de dificil de realizat având în vedere că aceasta este realizată din safir, el însuși un material extrem de dur.

Century Prime Time

O combinație subtilă de aur roz și diamante pe post de indici orari asigură modelului Prime Time acea doză de rafinament și exlusivim atât de căutate de o femeie cu stil. Brățara de prindere la mână este realizată din meșă milaneză, o împletitură metalică fină care asigură suplețe și confort. În plus, aceasta oferă un contrast subtil între curbele sensuale ale firului metalic și rigiditatea geometrică a carcasei.

Century Prime Time 2013 este realizat în două versiuni, una cu 12 diamante pe cadran și una care alternează 8 diamante cu 4 cifre arabe.

Arata mai multe