Ceasurile Timex – ceasuri clasice pentru o lume sofisticată

Istoria ceasurilor Timex datează din secolul al XIX-lea, când a luat ființă compania producătoare Waterbury Clock Company. Aceasta era cunoscută la acel moment ca un rival pentru ceasurile elvețiene, datorită folosirii tehnologiilor de vârf și a designului inovator. Ea a folosit pentru prima dată caracteristici care vor revoluționa ceasurile de mână cum ar fi rezistența sub apă, rezistența la șocuri sau cureaua de folosință îndelungată.

Ceasurile Timex au fost introduse în 1950 și au fost foarte apreciate pentru aspectul elegant și modern. Treptat, compania s-a axat mai mult pe ceasurile sportive sau de aventură, orientate mai degrabă către publicul masculin. Timex a conștientizat că oamenii aveau nevoie de ceasuri cu cât mai multe facilități pentru a le folosi atât în orașele moderne cât și în natură. Prin urmare ea și-a prevăzut ceasurile cu calendar, cronometru, termometru, busolă sau alarmă printre altele.

Curelele din piele reprezintă un material foarte durabil care rezistă uzurii și pot lua forme foarte sofisticate. De aceea Timex și-a dotat majoritatea ceasurilor cu curele din piele de diverse culori și forme.

O altă funcție introdusă de Timex se numește Indiglo și permite ca prin apăsarea unui buton ceasul să lumineze în întuneric.

Timex nu a neglijat însă nici ceasurile pentru femei. Disponibile în multe culori, materiale sau stiluri, aceste ceasuri sunt foarte potrivite pentru femeile din societatea modernă și nici nu sunt atât de scumpe având în vedere funcțiile pe care le oferă.

Cu o paletă de stiluri și prețuri potrivită pentru categorii numeroase de persoane, ceasurile Timex oferă valoare la prețuri rezonabile. Dacă sunteți o persoană care preferă ceasurile multifuncționale și de calitate, vă recomandăm un Timex.

Arata mai multe