Ceasurile Luminox, acum și în spațiul cosmic

După ce au echipat cu succes o listă întreagă de forțe speciale care operează pe apă, în aer sau terestru, ceasurile Luminox se pregătesc acum să cucerească și a patra dimensiune – spațiul.
Luminox este o companie elvețiană cunoscută pentru parteneriatele cu Navy SEALs, US Airforce, SWAT, forțele de poliție, salvare, sau alte unități speciale  pentru care a realizat echipamente specifice nevoilor acestora. Dar cea mai cunoscută trăsătură a Luminox este tehnolgia de iluminare cu tritiu, care permite iluminarea continuă a ceasurilor de mână tip de până la 25 de ani.

Anul acesta Luminox a semnat un parteneriat cu SXC, o companie care va opera zboruri în spațiu comerciale sau de agrement începînd cu anul 2014. Acestea vor fi lansate de pe insula Curacao și vor oferi clienților experiențe unice incluzînd spargerea barierei sunetului, forțe de accelerare de mai mulți g, imponedrabilitate și în final o viziune asupra Pământului de la o altitudine de 103 km în spațiu.

Zborurile vor fi efectuate cu o navetă spațială numită Lynx, iar pentru a dota membri echipajului și clienții cu un ceas potrivit în aceste situații, SXC a apelat la Luminox – o companie cu experiență în domeniu și apetit pentru aventură. Dealtfel, piloții navetei Lynx sunt foști mebri ai echipajelor de pe avioanele F-16, care beneficiază deja de un parteneriat de peste 15 ani cu Luminox.

În prezent Luminox este prezentă în peste 45 de țări, cu o creștere a vânzărilor de peste 100% în ultimii 2 ani. Cele mai cunoscute produse ale sale sunt ceasurile Navy Seals, Evo F-117 Nighthawk, Colormark sau Field.

Arata mai multe