Ceasurile Invicta, exponent al calității la prețuri competitive

Ceasurile Invicta au fost create de o companie fondată în 1837 de către Raphael Picard în chiar patria cesurilor, Elveția. Numele de Invicta vine din limba latină și înseamnă invincibil.

Strategia lui Picard era de a crea ceasuri de mână la standardele industriei elvețiene și în același timp ieftine. De-a lungul timpului compania sa produs numeroase ceasuri care s-au remarcat prin designul elegant și fiabilitate.

Invicta_Men_s_Vintage_Watchk00Detail

În timpul dificultăților industriei elvețiene de ceasuri din anii ’70 (generată de apariția ceasurilor cu quartz produse de Casio sau Timex) și compania Invicta a avut mult de suferit. Ceasurile lor au pierdut din popularitate iar salvarea a venit abia în 1991 când Invicta a fost cumpărată de o companie americană de investiții. Noii proprietari au relocat sediul și toate facilitățile de producție pe tărâm american, în Florida. În același timp ei au revenit la strategia orientată în primul rând spre calitate, iar după un timp de eforturi și muncă dedicată rezultatele nu au întârziat să apară.

Această abordare va duce la o nouă perioadă de prosepritate a Invicta, care va deveni compania din industria de ceasuri cu cea mai rapidă creștere la nivel mondial. Obligați de acest succes, proprietarii au investit masiv pentru ridicarea standardelor de producție și de calitate.

invicta4606111308kv3

Pentru a acoperi o gamă largă de gusturi și nevoi, Invicta și-a crescut constant numărul de modele ajungînd în prezent la mai mult de 20 de colecții. Printre acestea regăsim Reserve, Akula Reserve, Subaqua, Specialty, Seaspider, Russian Diver, S1, Coalition Forces, Corduba, Pro Diver, Ocean Quest, Speedway, Force, Vintage, Lupah, Yellow Adrenaline, Wildflower, II sau Elements. Se poate spune astfel cu destulă certitudine că Invicta poate satisface și cele mai particulare cerințe ale celor interesați de un ceas de mână.

De exemplu colecția Lupah Swiss Chronograph a fost foarte bine primită de pasionații din întreaga lume iar seriile Vintage sau Object d’Art au înviat stilul clasic prin mecanisme automate, indicatoare pentru fazele lunii sau cadrane deschise. Este bine de știut că Invicta Watch Group mai deține în portofoliu branduri ca Activa, S.Coifman, Potger-Pietri, Cacciato & Joss, Brizo, Pastorelli sau Technica. Fiecare dintre acestea este conceput pentru a satisface cerințele diferitelor tipuri de iubitori ai ceasurilor.

DSCF4632

Printr-un proces de producție atent supravegheat, prin calitate și prețuri competitive, Invicta și-a asigurat un loc bine ancorat în rândul celor mai importante companii producătoare de ceasuri. În același timp și clienții săi se pot mândri cu un ceas care le asigură confortul și pe care se pot baza.

Arata mai multe