Casio Bluetooth Sports Gear STB-1000 se conectează cu aplicațiile pentru fitness de pe iPhone

Primul Casio G-Shock dotat cu tehnologie Bluetooth a fost lansat încă din 2011, însă odată cu modelul STB-1000 prezentat la CES 2014 apare pentru prima dată și posibilitatea conectării cu aplicațiile pentru fitness de pe iPhone, cum ar fi Abvio’s Runmeter GPS, Walkmeter GPS, Cyclemeter GPS sau Wahoo Fitness. Toate aceste aplicații pot fi găsite și descărcate pe AppStore .

Casio Bluetooth Sports Gear STB-1000 folosește protocolul  Bluetooth v4.0, ceea ce înseamnă că necesită mai puțină energie și prin urmare asigură o durată de viață a bateriei mai îndelungată. În combinațiile cu aplicațiile pentru fitness, acest model dedicat sportivilor poate furniza informații despre viteza și distanța de alergare, timpul scurs, pulsul sau viteza de pedalare.

Casio_STB-1000-1_560

Nu lipsesc nici funcțiile obișnuite la un ceas electronic, ca alarmă, timp universal, cronometru sau posibilitatea stocării timpilor pentru 120 de ture de circuit. În plus, prin intermediul acestuia se poate controla playerul muzical de pe telefonul mobil, utilizatorul având posibilitatea de a porni, opri sau sări la următoarea melodie, precum și de a ajusta volumul sonorului.

Arata mai multe