Calvin Klein Substantial

Stiliștii casei Calvin Klein oferă pentru anul acesta viziunea lor despre genul retro. Cu un aspect mai degrabă atemporal decât vintage, acest cronograf se inspiră din liniile clasice și elegante ale unui ceas de buzunar.

Ceasul vine cu o carcasă perfect rotundă, cu variante de 45mm sau 42mm diametru. Luneta este lucioasă și scoate foarte bine în evidență coroana și cele două butoane de control. Mecanismul din interior este unul de origine elvețiană, cu quartz.

Sobrietatea și legibilitatea sunt două caracterisitici esențiale ce pot fi întâlnite pe cadran, disponibil în nuanțe de argintiu sau negru. Cele 3 cadrane pentru cronograf sunt dispuse simetric față de centru, și au gradații mai simple sau mai compuse, în funcție de unitățile pe care le măsoară. Singura notă discordantă o face fereastra pentru afișarea datei, de formă dreptunghiulară și situată lângă ora 4.

Disponibil în culori argintiu sau placat PVD cu auriu/roz, Calvin Klein Substancial păstrează stilul citadin și în ce privește cureaua, fabricată din piele cu striații.

Arata mai multe