Bulova Precisionist Champlain

Champlain este o un model de top al colecției Bulova Precisionist, care folosește una dintre cele mai bun tehnologii din lume în ce privește acuratețea ceasurilor. Se poate spune de fapt că Bulova Precisionist este cel mai precis ceas cu quartz din lume.

Acest model aduce o serie de elemente îmbunătățite, dar cea mai notabilă caracteristică este frecvența de vibrație a mecanismului de 262,144 kHz. La această frecvență efectul variațiilor de temperatură este minim, iar acuratețea rămâne la fel de bună. Spre exemplu, în comparație cu ceasurile similare care au o precizie de aproximativ 15s/lună, Bulova Precisionist Champlain nu depășește 10s/an.

Secundarul de culoare roșie are ca element distinctiv logoul Bulova, dar cel mai important este fluiditatea cu care se mișcă: la 15 bătăi pe secundă senzația este de curgere continuă a timpului este mai reală ca niciodată. Aceasta nu numai că ridiculizează ceasurile cu quartz obișnuite, care se mișcă o dată pe secundă, dar întrece și ceasurile mecanice care au o frecvență de 8-10 bătăi pe secundă. Mecanismul din spatele tuturor acestor recorduri se numește P102.10 și este produs intern de Bulova.

Modelul emblemă al seriei Precisionist oferă tehnologie superioară în combinație cu un design atrăgător și inteligent. Cadranul negru din fibră de carbon are o textură complexă care se întinde pe toate cele 3 dimensiuni, iar geamul protector este din sticlă minerală și are formă curbată. Arătătoarele și marcajele au bordură aurie și centrul acoperit cu substanță luminescentă, iar în centrul cadranului se află un cerc care afișează cele 24h. O fereastră pentru dată cu 3 poziții se găsește în dreptul orei 3.

Bulova Precisionist Champlain este alcătuit din 5 modele diferite, dintre care cel mai luxos este 96B133 care are carcasă și brățară din titan. Alte modele au marcaje din aur roz și brățară din oțel placată ionic (98B143), marcaje albastre și caracasă din titan (96B132), sau curea neagră din cauciuc (98B142).

Toate modelele rezistă 300m sub apă și au o carcasă rotundă, de 46,5mm diametru și 14,4 mm grosime. În funcție de materialele folosite, prețul unui astfel de ceas variază între 500 și 700 euro.

Arata mai multe