Bulova Precisionist Brightwater

La o frecvență de vibrație de 262.144 KHz și o abatere de sub 10 secunde pe an, ceasurile din seria Bulova Precisionist sunt printre cele mai exacte din lume. Însă la Bulova nu doar tehnologia contează, ci și aspectul. Brightwater este o colecție de ceasuri de damă care încântă prin nota de originalitate adusă de folosirea unor desene ce amintesc de un vârtej sau o floare deschisă.

Finisajul carcasei pentru aceste ceasuri este unul lucios, eventual placat cu aur roz – în întregime sau în combinație cu argintiul de bază. Cu o dimensiune este de 31mm diamentru și 11mm grosime, Bulova Precisionist Brightwater se poate acomoda pe mâna aproape oricărei femei.

Adevăratul spectacolul vine însă abia cu de modelul de pe cadran, care include un disc central argintiu cu un motiv circular, asemănător unui vârtej. Zona centrală se extinde spre exterior cu o bandă din sidef, pe care sunt amplasați markerii orari. În funcție de model, 8 dintre aceștia pot fi fabricați din diamante fine, alături de alte 20 de asemenea bijuterii amplasate pe bezel.

Pentru prinderea la mână a acestui ceas sunt disponibile atât o brățară metalică cât și curele de piele negre sau maro. Brățara are un model care continuă linia generală, în nuanțe argintii sau aurii, simple sau combinate. Eleganța generală recomandă purtarea lui Bulova Precisionist Brightwater în special la ocazii deosebite și ferirea pe cât se poate de contactul cu apa, față de care asigură doar o protecție minimă.

La interior, mecanismul cu quartz de înaltă frecvență Precisionist P102.10 produce o bătaie a arătătorului secundar de 16 cicluri/secundă, generând o mișcare uniformă mai fluidă decât în cazurile ceasurilor mecanice.

Bulova Precisionist Brightwater este alcătuit din 6 modele, cu prețuri între 500 și 700 de euro. Cel mai prețios dintre acestea are codul 96R154 și vine ornat cu 219 diamante, dispuse circular pe cadran, ca marcaje orare sau pe bezel. Prețul acestuia depășește semnificativ nivelul celorlalte modele, ajungând la aproximativ 1700 euro.

Arata mai multe