Bulgari Bulgari – înaltă clasă italiană

La aproape 40 de ani de la prima apariție (1977), modelul Bulgari al casei italiene omonime este relansat într-o carcasă de 41mm din aur roz sau oțel inoxidabil, alături de un mecanism automatic de producție proprie.

Anul 2013 este anul revenirilor spectaculoase la Bulgari, care alături de modelul Roma a decis să relanseze și la fel de celebrul model Bulgari, o mărturie a forței de creație constante și a loialității absolute dedicate perpetuării valorilor tradiționale ale mărcii.

Bulgari Bulgari detaliu

Diferențele între varianta 1977 și cea actuală sunt destul de subtile, majoritatea elementelor părând mai degrabă neschimbate. Se remarcă totuși luneta mai rafinată, cu logoul Bulgari garavat pe ambele emisfere, carcasa cu rotunjimi mai pronunțate și brațele subțiate pentru o mai bună integrare cu brățara sau cureaua din piele. Cadranul are o culoare de fildeș alb sau negru , cu indici aurii sau placați cu rodiu.

Noutatea absolută adusă de Bulgari Bulgari 2013 constă însă în mecanismul automatic BVL 191, conceput și fabricat în manufactura proprie.  Acesta are o masă oscilantă bidirecțională, 26 de rubine și este decorat în stil Côtes de Genève. Rezerva de energie ajunge până la 42 de ore, iar funcționalitatea include clasicele ore-minute-secunde alături de o dată instantanee.

Arata mai multe