Breitling Transocean Chronograph 38 – design vintage pentru femeile cu stil

În semn de prețuire pentru femeile care călătoresc mult pe distanțe mari, în interes personal sau de afaceri, Breitling a lansat un model cu o dimensiune mai potrivită pentru o încheietură de femeie: Breitling Transocean Chronograph 38.

Inspirat de modelele legendare ale mărcii din anii 1950-1960, acest ceas este oferit într-o interpretare modernă și bine individualizată. Caracterul feminin al lui Breitling Transocean Chronograph 38 este accentuat și de folosirea unor linii mai delicate, rotunjite cu atenție.

Breitling-Transocean-Chronograph-38

Carcasa are diametrul de 38mm și este disponibilă atât în versiune din oțel cât și din aur alb, în timp ce pentru prinderea la mână se poate opta pentru o brățară metalică împletită sau o curea din piele Barenia sau de crocodil. Pe capacul din spate sunt gravate două avioane stilizate, un simbol al mărcii Breitling la fel cum este și litera B realizată din aur de 18k de pe cadran.

Transocean-Chronograph-38

Fiind un ceas cu cronograf, acest Breitling Transocean are două cadrane secundare dotate cu un motiv în spirală și arătătoare concave pe dinăuntru. Culoarea cadranului poate varia de la negru la argintiu strălucitor sau o nuanță de albastru nocturn.

Breitling Transocean Chronograph 38 este conceput și pentru femeile care apreciază arta orologeră, fiind dotat cu un mecanism propriu Caliber 41 Automatic. Acesta este construit pe baza a 38 de rubine și este certificat COSC pentru precizia la nivel de cronometru.

Arata mai multe