Breguet Marine Chronograph 8827

Printre clienții lui Abraham-Louis Breguet (1747-1823), fondatorul mărcii cu același nume și o personalitate importantă în istoria orologeriei, se numărau figuri de seamă ale acelei epoci, atât bărbați cât și femei. Dezvotarea unor ceasuri de damă luxoase, elegante și dotate cu mecanisme complexe reprezinntă așadar o componentă esențială a mărcii Breguet, ilustrată cel mai bine în zilele noastre de modelul Marine Chronograph 8827.

Introdus în urmă cu câțiva ani, Breguet Marine Chronograph 8827 a fost considerat un etalon al eleganței feminine iar recent a cunoscut nouă versiune, cu cadran din sidef și o carcasă de 34,6mm din oțel, rezistentă până la 50m sub apă. Ca și modelele anterioare, acesta are funcție de cronograf cu 3 discuri, cel secundar fiind situat în partea de jos și cuplat cu câmpul pentru afișarea datei.

Breguet Marine Chronograph 8827

Mecanismul este un calibre 550 automatic, cu 45h rezervă de energie. Pentru prinderea la mână a fost concepută o curea din piele de culoare turcoaz destinată în exclusivitate acestui model, însă se poate folosi și o brățară metalică capabilă să echipeze și celelate modele din seria Marine Chronograph 8827.

Arata mai multe