Bovet Pininfarina OttantaTre Tourbillon

Al patrulea model rezultat în urma colaborării dintre Bovet și Pininfarina marchează  aniversarea a 83 de ani de existență a casei de design italiene și aduce totodată al treilea mecansim cu tourbillon din această serie.

În centrul modelului Bovet Pininfarina OttantaTre se găsește așadar mecanismul Dimier 1738, care reușește să pună în evidență perfect identitățile celor doi parteneri prin combinația de tradiționalism și avangardă, design exclusivist, rafinament și complexitate tehnică.

Împreună cu sistemul Amadeo și coroana situată în dreptul orei 12, acest model se identifică imediat în linia creațiilor Bovet, în timp ce bezelul plat, inserțiile de culoare neagră și cureaua din cauciuc împrumută din stilul sportiv al Pininfarina.

Bovet Pininfarina OttantaTre are de fapt două variante, un tradițională în care orele și minutele sunt afișate prin două arătătoare și indici de culoare neagră, cealaltă beneficiind de un sistem de afișaj neconvențional pentru ore, minute, dată și rezervă de energie.

Avem astfel 5 indicatoare diferite care împart aceași axă și sunt puse în mișcare de același mecanism, care păstrează însă o simplitate minimă vizibilă prin intermediul celor două fețe transparente.

Bovet Pininfarina OttantaTre este realizat într-o serie limitată de 83 de exemplare, având carcasa din aur roz sau alb măsurând 44mm în diametru.

Arata mai multe