Blancpain Villeret 2014

Purtând numele localități unde a fost înființată compania, colecția Villeret de la Blancpain cunoaște pentru 2014 un nou exemplar, având ca element dominant un cadran prelucrat în email prin tehnica Grand Feu.

Atestând atașamentul mărcii pentru valorile tradiționale ale orologeriei, emailul este un material extrem de stabil, cu o prezență discretă potrivită mai ales modelelor clasice. Prelucrarea acestuia se face la temperaturi de peste 1000°C, prin aplicarea a multiple straturi succesive de maetrial.

Blancpain Villeret 2014

Blancpain Villeret 2014 are gravat în partea de jos a cadranului logoul JB, care este reflectat în nuanțe diferite în funcție de unghiul de incidență al luminii. Carcasa măsoară 42mm și este realizată din aur roz, iar pe cadran se mai pot observa un câmp pentru afișarea datei și două arătătoare ascuțite, ușor bombate și cu o mică deschizătură în centru.

Capacul dorsal din safir lasă să se vadă mecanismul decorat cu motiv Côtes de Genève și gravura sub formă de fagure de pe oscilator. Acest mecanism este unul automatic, de Calibru 1335 și având o rezervă de energie de 8 zile. Pentru prinderea la mână este disponibilă o curea de piele de aligator de culoarea ciocolatei.

Arata mai multe