Bell & Ross BR 03 Rafale

Anul acesta, Bell & Ross și Dassault Aviation și-au unit forțele pentru a sărbători cel mai de succes avion de vânătoare multi-rol, prin prezentarea modelului BR 03 Rafale.

Ingineri de succes, maeștri ceasornicari, designeri și piloți profesioniști și-au pus la dispoziție cunoștințele și priceperea pentru a da naștere unui concept original: ceasul instrument. La fel cum instrumentele aeronautice reprezintă punctul de referință suprem în ce privește legibilitatea, performanța și încrederea, BR 03 adoptă aceleași principii fundamentale ca un ceas de bord din aviație exprimând filosofia Bell & Ross conform căreia funcția este cea care definește forma.

Adoptând principiile avionului de vânătoare Rafale, BR 03 își afirmă o identitate puternică încă de la prima vedere. Carcasa din ceramică neagră amintește de nuanțele antireflexii ale instrumentelor de bord, iar culoarea monocrom de camuflaj a Rafale-ului se regăsește și pe cadran. Cifrele folosite pe cadran corespund ca stil numărului de înregistrare de pe fuselajul avionului. Arătătoarele au vârful de culoare portocalie, ceea ce oferă o maximă legibilitate.

Arata mai multe