Bedat & Co Ref. 823

Orice femeie ascunde propriile secrete. Conștienți de acest lucru, Bedat & Co încearcă prin modelul Ref. 823 să canalizeze feminitatea și misterul din interiorul oricărei doamne către acest mic accesoriu purtat la mână.

Puncrul de atracție al lui Bedat & Co Ref. 823 este un diamant rotitor amplasat în centrul cadranului, oferind o eleganță și energie sofisitcate. Carcasa din oțel măsoară 36mm diametru și poate fi decorată cu un set de 83 de diamante, valorând 0,66 ct.

13_0305_Bedat_01

Mișcându-se peste un cadran sculptat în relief, cu indici orari desemnați prin cifre romane, arătătoarele vin în două stiluri distinctive – unul ascuțit la vârf iar altul alungit și rotunjit. Mecanismul din interior este unul tip ETA 73/4 956.032 cu quartz, alimentat de o baterie cu durată îndelungată de viață.

Bedat & Co Ref. 823 se poate prinde la mână atât cu o curea din satin sau piele de aligator cusută de mână, cât și cu o brățară metalică cu zale sau ochiuri ”croșetate” – oferind astfel tot confortul unei încheieturi delicate de damă.

Arata mai multe